LES IMPLANTS SPÉCIFIQUES AUX PATIENTS 

3DI

MATERIELS D’IMPLANT

​BIOVERIT®II

We gebruiken het glaskeramiek BIOVERIT®II, ontwikkeld onder toezicht van Prof. Vogel door de afdeling glaschemie van de Friedrich-Schiller-Universiteit Jena. Dit materiaal bestaat uit machinaal bewerkbaar glaskeramiek van het SiO2-Al2O3-MgO-Na2O-K2O-F-systeem. BIOVERIT®II is een niet-resorbeerbaar glaskeramiek, welke bestaat uit een kristalfase (ca. 60%) met voornamelijk Phlogopite-kristallen, ingebed in een alumosilicaatglasmatrix (ca. 40%).

PEEK-OPTIMA®

PEEK-OPTIMA® is ontwikkeld als niet-resorbeerbaar, hoogwaardig thermoplastisch materiaal voor langdurige implantatie. Dit materiaal wordt sinds 2000 gebruikt voor gefabriceerde schedelimplantaten.

PEEK-OPTIMA® is intraoperatief bewerkbaar.

TITAN

Titanium is een donkergrijs materiaal dat zeer stabiel is. Vanwege deze stabiliteit is het mogelijk om de implantaten erg dun te maken. Een daaropvolgende bewerking met OP-gereedschappen is vanwege de hoge sterkte zeer moeilijk of niet mogelijk.

Titanium is een implantaatmateriaal dat langdurig is bewezen voor veel lichaamsgebieden.

Les implants spécifiques au patient sont utilisés en cas de traumatisme, de résection tumorale, de reconstruction après ostéolyse osseuse ou de malformations congénitales principalement dans ces domaines:

Neurochirurgie


La reconstruction plastique et la chirurgie esthétique


Casualty chirurgie

La chirurgie buccale et maxillofaciale


Opérations de tumeurs

ET

Neurochirurgie


La reconstruction plastique et la chirurgie esthétique


Casualty chirurgie

La chirurgie buccale et maxillofaciale


Opérations de tumeurs

ET

© 2019, Ecce Medical. All rights reserved.