ID MICRO MASSASPECTROGRAAF

C13 Ureum Helicobacter ademtest

Wij hebben een interessante formule waarbij uzelf de C13 Ureum testen kan réaliseren aan een interessante prijs zonder zonder te moeten investeren .  
Wij stellen een CE gecertifieerde test voor
Deze kit bevat :

check box 50 x 75 mg flacons  C13 Ureum

check box 250 test tubes  : 5 samples per patiënt.

Deze kit bevat :

check box 25 x 45 mg flacons  C13 Ureum 

check box 125 test tubes  : 5 samples per patiënt.
Voor de grotere centra kunnen wij ook de ID micro aanbieden . Volgens de in België geldende richtlijnen omtrent terugbetaling moeten de stalen voor BTU met dit type apparaat gerealiseerd worden. Wij bieden de ID Micro aan van Compact Science.

De ID micro Breath volgt de basisprincipes van alle instrumenten van Compact Science; nauwkeurig, robuust en eenvoudig te gebruiken. Het instrument is ontworpen om de niet-gespecialiseerde technicus een hulpmiddel te bieden om met minimale inspanning en downtime resultaten te produceren. Alle afstemmings- en correctiefuncties zijn gedeeltelijk of volledig geautomatiseerd, zodat alle resultaten met maximale nauwkeurigheid en precisie worden gerapporteerd.

De geïntegreerde magneet is permanent in de juiste positie bevestigd en hoeft niet te worden aangepast door de gebruiker, waardoor dit operationeel weer een van de eenvoudigste beschikbare instrumenten is. Analyse omvat weinig meer dan het laden van monsters en het initiëren van een geautomatiseerde batchanalyse. Piekcentrum, achtergrondaftrekking en lineariteit worden allemaal automatisch uitgevoerd, waardoor het leven voor de eindgebruiker zo eenvoudig mogelijk wordt.

© 2019, Ecce Medical. All rights reserved.