RADIOLOGIE

SONESTA SST

STANDING SOLUTIONS TABLE

check box  Een tafel voor verticale RX opnamen: De Sonesta SST is een uniek product dat verticale beeldvorming aanzienlijk vereenvoudigt. De staande oplossing vergemakkelijkt alle opnames of het nu om een patiënt met wervelkolomtrauma, een patiënt voor neurochirurgie of een bekken/onderste ledematen gaat.

check box  Verbeterde veiligheid: Staande beeldvorming van een trauma patiënt of een patiënt met verminderde mobiliteit blijf een risicovolle procedure – zowel voor de patiënt als voor het personeel. De Sonesta SST is ontworpen om dit risico tot een minimum te herleiden. De accessoires van de tafel zijn speciaal ontworpen om trauma-, wervelkolom-neurochirurgische patiënten op de veiligste manier te behandelen. De apparatuur elimineert ook de noodzaak voor een extra personeelslid om te helpen bij het vasthouden van de patiënt tijdens de opnamen. Dit vermindert op zijn beurt de blootstelling aan straling voor personeel en patiënt. De specifieke veiligheidsaccessoires hebben valpartijen tijdens staande RX van de wervelkolom met 100% verminderd. Ook kon men meerdere opnamen van een slechte beeldkwaliteit of slechte positionering tot een minimum herleiden. 

check box  Verbeterde efficiëntie: De functionaliteit van de kanteltabel in combinatie met de radiolucentie van een proceduretafel heeft de radiologie procedures van minder mobiele patiënten sterk gemoderniseerd. Met de liggende naar staande positioneerfunctie kan men in eerder stadium Rx opnames realiseren, zonder te hoeven wachten tot de patiënt in staat is om te staan. De tafel verkort de order-tot-film doorlooptijd met gemiddeld 20 uur – waardoor de patiënt een of meerdere dagen eerder met fysiotherapie kan beginnen.

check box  Flexibel ontwerp: De SST is er om de hedendaagse radiologie afdelingen te versterken. De tafel is mobiel met vier vergrendelbare wielen en is compatibel met standaard radiologie-apparatuur. Alle Sonesta producten zijn ontworpen met de gebruiker in focus, daarom kunt u met het intuïtieve ontwerp “plug and play” gebruiken. Alle accessoires zijn aangepast voor een moderne zorgomgeving met essentiële functies zoals: eenvoudig te reinigen, mobiliteit en comfort voor de patiënt. 

SST beantwoordde aan de behoefte om bij minder mobiele patiënten Rx opnamen te realiseren

check box Staande / zittende röntgenfoto van de wervelkolom

check box Staande / zittende röntgenfoto van de thoracale wervelkolom


check box Staande / zittende röntgenfoto van de lumbale wervelkolom


check box  Staande / zittende röntgenfoto bij scoliose

check box Lengte zonder voetsteun / beenverlenging: 63″ (156 cm)

check box Lengte met voetsteun / beenverlenging: 78″ (196 cm)

check box Breedte (totaal): 39″ (99 cm)

check box Hoogte met zitkussen (min.): 20″ (50 cm)

check box Hoogte met zitkussen (max.): 51″ (130 cm)

check box Beeldgebied zonder voetsteun / beenverlenging (lengte): 63″ (156 cm)

check box Beeldgebied met voetsteun / beenverlenging (lengte): 78″ (196 cm)

check box Draagvermogen: 495 lbs. (224 kg)

check box Elektrisch: 120/230v 24v DC Output; Meets EMC for IEC 60601

check box Meets EMC for IEC 60601

check box CE gecertifieerd

check box 1 Hand control

check box 1 Foot board

check box 1 Side rail

check box 1 Mattress

check box 2 Side handles

check box 2 Clamp for handle

check box 2 Chest straps

© 2019, Ecce Medical. All rights reserved.